✂︎ 24/7 Online reserveren

✔︎ Zéér tevreden klanten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

TREND Beauty & Haarsalon

Passié & Persoonlijk aandacht!

Bij Trend beauty & haarsalon in Zuidwest te Utrecht zijn vrouwen en kinderen van harte welkom voor een goede kappersbehandeling. De luxe uitstraling van de salon zorgt ervoor dat je direct ontspannen bent wanneer je binnenloopt. Ga voor een trendy coupe of kleuring terwijl je ondertussen geniet van een gezellig gesprek met de eigenaresse. Daarnaast kun je niet alleen je haar maar ook je gezicht mooi laten maken waardoor je direct klaar bent voor een avondje uit. Handig om te weten: je kunt in de buurt gratis parkeren.

✔️ Uitstekende service
 ✔️ Professioneel advies
     ✔️ Persoonlijke aandacht

OPENINGSTIJDEN

 

Dinsdag | Woensdag | Donderdag | Vrijdag

09.00 uur t/m 18.00 uur

Zaterdag

09.00 uur t/m 17.00 uur

 

Adres

Van Bijnkershoeklaan 401 | 3527 XK Utrecht

E-m@il

info@trendhaarsalon.nl

 

📞 030 259 3585

 

Héle fijne ervaring. Ik had via trendhaarsalon.nl highlights geboekt, in principe alleen voor de bovenkant van mijn haar, maar na overleg toch mijn hele haar gedaan. Heel nauwkeurig gewerkt en mijn haar is nog nooit zo mooi geweest na de kapper 🙂

Saskia

Heel tevreden! Fijne kapster die met je mee denkt. M’n haar is mooi geknipt en ik kon zelfs nog last minute m’n wenkbrauwen ook laten doen. Echt top!

Mirjam

Net terug en super blij. Het epileren naast alleen het verven van de wenkbrauwen was een goed advies.

Annemarije

Ben erg tevreden met mijn wenkbrauwen en vriendelijk geholpen! Daarnaast werden de coronamaatregelen goed toegepast, dat zorgt voor vertrouwen!

Tessa

Tugba en haar team zijn altijd heel professioneel. Het duurde wat langer dan normaal, want ik moest veel dingen te doen highlights, kleuren, knippen.. Maar ik ben zeer zeker tevreden met het eindresultaat. Heel erg bedankt Tugba en haar team. Tot de volgende keer!

Christina